Autojen korjaukset, huollot ja asennukset

Korjaukset

Teemme lähes kaikki korjaukset autoihin kuten: hitsaukset, jakopäänremontit, jarrutyöt, kansiremontit, kytkinremontit jne.  Töissämme on normaaliosia sekä asennuksia koskeva takuu. Isompia remontteja varten on hyvä varata aika etukäteen, pienempiä töitä varten riittää, että ajat paikalle niin tartumme toimeen.

Renkaat ja vanteet

Teemme lähes kaikkia pyöriin liittyviä töitä. Renkaiden asennukset vanteille, Renkaiden korjaustyöt, tasapainotukset, ilmanpainetarkastukset, kausisäilytys jne. Meillä on myös kattava valikoima myytäviä renkaita. Valikoimastamme löydät lähes kaikenkokoiset ja merkkiset renkaat kaikenlaisiin autoihin.Edustamiamme rengasmerkkejä ovat Michelin,Kumho ja bf goodrich. Yleisimmät renkaat meiltä saat heti tai samana päivänä, mutta tilaamme renkaita myös lyhyellä odotusajalla ja taatusti kilpailukykyiseen hintaan! Toimimme Vannetukun ja Rengas-onlinen asennuspisteenä.

Öljynvaihdot ja voiteluaineet

Öljynvaihdot pyrimme tekemään kaikkiin automerkkeihin ja -malleihin. Meillä hoituu samalla tarvittaessa vaihteisto-öljyjen tarkastukset/vaihdot sekä muutkin autojen nesteiden tarkastukset/vaihdot/lisäykset kuten pesuneste, jäähdytysneste, ohjaustehostajan öljyt jne. Hoidamme myös huoltovalojen nollaukset tarvittaessa.

Moottoripyörien huollot

Hoidamme moottoripyörien renkaanvaihdot, tasapainotukset, ketjujen rasvaukset ja vaihdot sekä öljynvaihdot nopeasti ja helposti. Lisäksi kauttamme on saatavana moottoripyöriin uusia renkaita. Kauttamme saat tilattua myös erikoisosia, kuten kahvoja, tappeja, mini-vilkkuja, erikoisempia valoja yms. kilpailukykyiseen hintaan. Teemme myös muutostöitä moottoripyöriin ihan satulanvaihdosta kokonaiseen "face-liftiin", jossa alkuperäinen pyöräsi muuttuu katseidenkääntäjäksi!

Testaukset ja tarkastukset

Nykyään autoissa on paljon monimutkaisia elektronisia laitteita ja järjestelmiä, joiden pitää toimia mukavuuden ja turvallisuuden takaamiseksi moitteettomasti. Myös laki vaatii joidenkin järjestelmien toimivuuden. Yksi suosituista palveluistamme on näiden järjestelmien testaus, kuten OBD- ja OBD2-testaus, vikakoodien luku sekä pakokaasutestaukset. Testaamalla autosi saat paljon selville autosi kunnosta esimerkiksi ennen katsastusta tai pitkää reissua. Tarkastamme autot myös "vanhanajan" tavoilla jolloin havaitut viat voidaan korjata ennen kuin ne aiheuttavat suurempia murheita.Käytössämme, on autocom laitteisto, jolla lukee ja nollaa vikakoodit kaikista auton järjestelmistä.

Ilmastointihuolto
Ilmastointihuolto suositellaan tehtäväksi 2-vuoden välein. Automaattinen huoltolaitteemme talteenottaa järjestelmässä olevan kylmäaineen, erottaa
kylmäaineen mukana tulleen kompressoriöljyn, alipaineistaa järjestelmän, tekee vuotestin, jonka jälkeen lisää uv-väriaineen sisältävää kompressoriöljyä ulos tulleen määrän ja lisää järjestelmän tilavuuden vaativan kylmäainemäärän. Samalla suosittelemme vaihtamaan raitisilmansuodattimen, jolloin sisääntuleva ilma pysyy raikkaana.


AVOINNA

MA-PE

09.00-18.00

TERVETULOA!